Hi,Saya Mazani
Nissan certificate Sales Advisor

JAMINAN

Kami berpengalaman lama dalam jualan kereta. Jaminan kami, anda akan dapat kereta idaman anda.

TRADE IN DITERIMA

Kami menerima apa jua kereta lama untuk di tukar beli.​

HARGA TRADE IN TERTINGGI

Kami menawarkan harga trade in tertinggi dari pasaran.

PENGHANTARAN PERCUMA

Penghantaran percuma ke seluruh malaysia.

DOOR 2 DOOR SERVICE

Kami akan hantar kereta anda walau di mana saja. Anda tidak perlu susah-susah datang showroom.

INTEREST RENDAH

Kami akan berikan jaminan interest terendah kepada anda.

 

Sebagai maklum balas terhadap mesej yang sebelum ini disebarkan melalui media sosial, Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) hari ini mengeluarkan kenyataan rasminya berhubung pengesahan biometerik pemilik kenderaan.

Menurut JPJ, mesej yang menyatakan bahawa bermula 1 September ini pemilik kenderaan wajib hadir ke JPJ bagi membuat pengesahan biometrik untuk tujuan pembaharuan Lesen Kenderaan Motor adalah tidak benar. Prosen pembaharuan berkenaan adalah sama seperti sebelumnya, sama ada pemilik atau wakil boleh hadir ke JPJ dan tiada pengesahan biometrik diperlukan.

Mulai 1 September 2016, mana-mana kenderaan yang memperbaharui Lesen Kenderaan Motor akan diberikan Sijil Pemilikan Kenderaan (VOC) baharu bagi menggantikan Perakuan Pendaftaran Kenderaan (geran) sedia ada. Penggantian geran kepada VOC juga akan dibuat dalam urusan pindaan dan pembetulan rekod yang belum pernah mendapat VOC.

JPJ juga memaklumkan, penukaran VOC bagi kali pertama adalah percuma. Bagi kenderaan yang telah mendapat VOC sebelum ini, JPJ boleh mengeluarkan VOC baharu di atas permintaan pemilik, sekiranya berlaku sebarang pindaan atau perubahan rekod kenderaan.

Orang ramai juga dinasihatkan supaya tidak lekas percaya kepada khabar angin yang disebarkan melalui media sosial yang tidak dapat disahkan sumbernya berkaitan hal ini.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Tinggalkan pesanan

Hubungi Saya

[icon name=”phone-square”]  No Tel: 013-9900 147 (MAZANI) 

[icon name=”envelope”]Email: nissanktrg@gmail.com

Facebook: http://www.facebook.com/nissanterengganu

Instagram: nissankt

Telegram: nissankt