Hi,Saya Mazani
Nissan certificate Sales Advisor

JAMINAN

Kami berpengalaman lama dalam jualan kereta. Jaminan kami, anda akan dapat kereta idaman anda.

TRADE IN DITERIMA

Kami menerima apa jua kereta lama untuk di tukar beli.​

HARGA TRADE IN TERTINGGI

Kami menawarkan harga trade in tertinggi dari pasaran.

PENGHANTARAN PERCUMA

Penghantaran percuma ke seluruh malaysia.

DOOR 2 DOOR SERVICE

Kami akan hantar kereta anda walau di mana saja. Anda tidak perlu susah-susah datang showroom.

INTEREST RENDAH

Kami akan berikan jaminan interest terendah kepada anda.

 

 

Mengotakan apa yang telah dinyatakan sebelum ini, Nissan telah menjalankan demonstrasi teknologi pemanduan automatiknya pada jalan raya awam di Eropah buat pertama kali. Demo berkenaan telah dijalankan di timur London setelah sebelum ini demo yang sama diadakan pada jalan raya awam di Jepun dan Amerika Syarikat.

Kenderaan yang menggunakan teknologi ini dilengkapi dengan radar gelombang dengan ketepatan milimeter, pengimbas laser, kamera, cip komputer berkelajuan tinggi, Human Machine Interface istmewa serta banyak lagi kelengkapan lain. Peserta yang menyertai demo ini bakal menyaksikan sendiri teknologi ini berfungsi dari tempat duduk penumpang di dalam kereta.

Teknologi berkenaan membolehkan kenderaan tersebut bergerak sendiri tanpa bantuan pemandu pada lebuhraya dan juga jalan bandar, termasuk bulatan. Ia akan bergerak sendiri ke destinasi setelah ditetapkan pada sistem navigasi.

Ujian di London ini adalah susulan dari pengumuman bahawa Qashqai dan Leaf generasi baharu yang bakal dilancarkan pada masa hadapan bakal diberikan teknologi pemanduan sendiri ProPILOT dari Nissan yang mampu bergerak sendiri pada satu lorong di lebuh raya. Ianya merupakan langkah pertama Nissan dari empat peringkat yang dirangka untuk teknologi pemanduan sendiri mereka.

Nissan juga telah melancarkan MPV Serena generasi kelima di Jepun pada Julai tahun lalu, dan merupakan model pertama dilengkapi sistem ProPILOT. Setelah itu, ProPILOT telah memenangi Japan Car of the Year Innovation Award untuk tahun 2016-2017.

Jenama dari Jepun ini juga merancang untuk melebarkan teknologinya pada lebih banyak model di Eropah, Jepun, China dan Amerika, dengan 10 model akan dilancarkan pada 2020 oleh Pakatan Renault Nissan. Teknologi pemanduan automatik pada pelbagai lorong bakal membolehkan sistem ini memotong kenderaan hadapan secara automatik dan ia dirancang untuk diperkenalkan pada tahun 2018, manakala teknologi pemanduan sendiri sepenuhnya pada jalan raya moden dan pada persimpangan disasarkan akan diperkenalkan pada 2020.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Tinggalkan pesanan

Hubungi Saya

[icon name=”phone-square”]  No Tel: 013-9900 147 (MAZANI) 

[icon name=”envelope”]Email: nissanktrg@gmail.com

Facebook: http://www.facebook.com/nissanterengganu

Instagram: nissankt

Telegram: nissankt

Shopping Basket