Hi,Saya Mazani
Nissan certificate Sales Advisor

JAMINAN

Kami berpengalaman lama dalam jualan kereta. Jaminan kami, anda akan dapat kereta idaman anda.

TRADE IN DITERIMA

Kami menerima apa jua kereta lama untuk di tukar beli.​

HARGA TRADE IN TERTINGGI

Kami menawarkan harga trade in tertinggi dari pasaran.

PENGHANTARAN PERCUMA

Penghantaran percuma ke seluruh malaysia.

DOOR 2 DOOR SERVICE

Kami akan hantar kereta anda walau di mana saja. Anda tidak perlu susah-susah datang showroom.

INTEREST RENDAH

Kami akan berikan jaminan interest terendah kepada anda.

 

 

Nissan Leaf asal adalah sebuah kereta yang cukup menarik. Ia adalah peneraju kepada langkah pengenalan kenderaan elektrik, sebelum ia popular seperti sekarang. Walaupun begitu, kereta elektrik pertama yang dikeluarkan secara besar-besaran untuk pasaran ini mempunyai rekaan yang tidak begitu menarik, pelik dan membonjol.

Perkara ini akan berubah apabila munculnya Nissan Leaf baru yang akan membuat penampilan rasmi 6 September ini. Selain teknologi yang dipertingkat, kereta elektrik ini akan mempunyai rekaan baru, yang akan membuatkannya kelihatan seperti Nissan March yang lebih besar.

Dalam video teaser di atas, Nissan memberitahu bahawa Leaf baru akan mempunyai rekaan aerodinamik yang dipertingkat, seterusnya dapat menjadikan ia lebih cekap dan memberikan jarak pergerakan yang lebih jauh. Seperti yang diketahui, rekaan yang mempunyai kurang rintangan angin dan stabiliti yang bagus sememangnya adalah baik untuk apa sahaja kenderaan.

 

Nissan Leaf baru mempunyai rekaan inspirasi daripada sayap kapal terbang dan ia duduk lebih rendah ke atas jalan berbanding sebelum ini. Nissan telah berjaya mencapai kosong daya angkatan untuk stabiliti yang lebih baik pada kelajuan tinggi. Ciri rekaan baru ini juga membantu stabiliti kenderaan apabila berhadapan dengan angin lintang kuat.

Sebelum ini, beberapa video teaser lain pernah disiarkan oleh Nissan berkenaan Nissan Leaf baru dan antaranya menyatakan ia akan dilengkapi sistem pemanduan satu pedal, serta fungsi letak kenderaan sendiri.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Tinggalkan pesanan

Hubungi Saya

[icon name=”phone-square”]  No Tel: 013-9900 147 (MAZANI) 

[icon name=”envelope”]Email: nissanktrg@gmail.com

Facebook: http://www.facebook.com/nissanterengganu

Instagram: nissankt

Telegram: nissankt

Shopping Basket