Hi,Saya Mazani
Nissan certificate Sales Advisor

JAMINAN

Kami berpengalaman lama dalam jualan kereta. Jaminan kami, anda akan dapat kereta idaman anda.

TRADE IN DITERIMA

Kami menerima apa jua kereta lama untuk di tukar beli.​

HARGA TRADE IN TERTINGGI

Kami menawarkan harga trade in tertinggi dari pasaran.

PENGHANTARAN PERCUMA

Penghantaran percuma ke seluruh malaysia.

DOOR 2 DOOR SERVICE

Kami akan hantar kereta anda walau di mana saja. Anda tidak perlu susah-susah datang showroom.

INTEREST RENDAH

Kami akan berikan jaminan interest terendah kepada anda.

Untuk pasaran antarabangsa, Nissan kini memperkenalkan trak-trak pikap dalam Midnight Edition – terdiri daripada model Titan, Titan XD dan Frontier – yang hadir dengan pertambahan kelengkapan dengan estetika rekaan yang lebih menonjol. Di Amerika Syarikat, edisi yang sama turut ditawarkan bagi model Altima, Maxima, Murano, Pathfinder, Rogue dan Sentra.

Bagi trak dengan saiz paling besar, Titan dan Titan XD Midnight Edition, ia menampilkan kemasan hitam yang menyeluruh. Ini termasuk pada bahagian gril dan bahagian dalamnya, lampu utama, penyudah lampu kabus, bahagian fender (versi XD sahaja), cermin sisi, pemegang pada pintu dan pemijak, serta rim 20 inci aloi yang digunakan.

Bahagian dalam turut mengikut pendekatan ini; dengan kemasan gelap menghiasi kebanyakan daripadanya. Nissan Titan Midnight Edition ini boleh didapati dalam warna Magnetic Black, Gun Metallic dan Pearl White, serta dalam versi SV/SL serta pacuan 4×4 atau 4×2. Enjin pula menggunakan unit dari Cummins 5.0 liter V8 turbodiesel.

Bagi model Frontier yang lebih kecil pula, pendekatan yang dikenakan adalah hampir sama seperti yang dilihat pada Titan. Bezanya cuma ia menggunakan rim 18 inci. Ia ditawarkan dalam varian Crew Cab SV 4×2 dan 4×4 dengan transmisi automatik. Pilihan warna pula terdiri daripada Magnetic Black, Gun Metallic dan Glacier White.

 

Nissan turut menawarkan pakej kemasan ini secara berasingan, walaupun harganya secara purata lebih rendah sebanyak 50% jika dibeli sebagai pakej lengkap. “Lanjutan daripada kejayaan yang diterima oleh Maxima SR Midnight Edition sebelum ini, kami mewujudkan protfolio lengkap barisan model sedia ada dengan edisi yang ditawarkan ini,” jelas Naib Presiden Jualan, Nissan Amerika Utara, Billy Hayes.

Nissan Titan Midnight Edition

 

Nissan Frontier Midnight Edition

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Tinggalkan pesanan

Hubungi Saya

[icon name=”phone-square”]  No Tel: 013-9900 147 (MAZANI) 

[icon name=”envelope”]Email: nissanktrg@gmail.com

Facebook: http://www.facebook.com/nissanterengganu

Instagram: nissankt

Telegram: nissankt