ETCM tawar program bantuan banjir untuk pemilik kenderaan Nissan – diskaun 20% untuk alat ganti tulen - Nissan Kuala Terengganu

ETCM tawar program bantuan banjir untuk pemilik kenderaan Nissan – diskaun 20% untuk alat ganti tulen

 

Edaran Tan Chong Motor Sdn Bhd (ETCM) dengan kerjasama Tan Chong Ekspres Auto Servis Centre (TCEAS) mengumumkan Program Bantuan Banjir Nissan untuk pemilik kenderaan Nissan yang terjejas akibat bencana banjir.

Program bantuan ini menawarkan diskaun sebanyak 20% bagi alat ganti tulen Nissan, diskaun 20% untuk kos buruh, restorasi upholsteri dengan kadar harga istimewa RM1,325 (termasuk GST) untuk model sedan Nissan sahaja, restorasi upholsteri dengan kadar harga istimewa RM1,590 (termasuk GST) bagi MPV/SUV/Pikap/Van Nissan sahaja serta waranti tiga bulan atau 5,000 km untuk pengantian alat ganti tulen Nissan dan buruh (mana yang tiba terlebih dahulu).

“Pelanggan adalah keutamaan kami dan perkhidmatan tambah nilai ini disediakan oleh ETCM dan TCEAS bagi membantu ratusan penduduk yang terjejas akibat banji kilat. Kami berharap dengan adanya bantuan ini sedikit sebanyak dapat mengurangkan bebanan yang ditanggung oleh mereka. Kami juga menggesa para pelanggan kami yang terlibat agar menghantar kenderaan masing-masing ke pusat servis TCEAS berhampiran secepat mungkin untuk kerja-kerja restorasi,” ujar Michael Yao, Ketua Unit Perniagaan TCEAS.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Program Bantuan Banjir Nissan ini, bolehlah menghubungi Pusat Perkhidmatan Pelanggan Nissan di talian 1800-88-3838.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 4 =

Shopping Basket