Hi,Saya Mazani
Nissan certificate Sales Advisor

JAMINAN

Kami berpengalaman lama dalam jualan kereta. Jaminan kami, anda akan dapat kereta idaman anda.

TRADE IN DITERIMA

Kami menerima apa jua kereta lama untuk di tukar beli.​

HARGA TRADE IN TERTINGGI

Kami menawarkan harga trade in tertinggi dari pasaran.

PENGHANTARAN PERCUMA

Penghantaran percuma ke seluruh malaysia.

DOOR 2 DOOR SERVICE

Kami akan hantar kereta anda walau di mana saja. Anda tidak perlu susah-susah datang showroom.

INTEREST RENDAH

Kami akan berikan jaminan interest terendah kepada anda.

Sportech merupakan satu varian yang telah sekian lama diperkenalkan oleh Nissan Thailand untuk model yang kelihatan lebih sporty dalam barisan satu-satu model mereka. Dan terbaharu, varian Sportech ini telah pun ditampilkan pada Nissan Almera generasi kedua.

Nissan Almera Sportech ini ditawarkan untuk model V dan dan varian tertinggi VL dengan harga 20,000 baht (RM2,647) lebih mahal dari. Jadi Nissan Almera Sportech V dan Almera Sportech VL ini masing-masing djual pada harga 629,000 baht (RM83,265) dan 659,000 baht (RM87,238).

Kit badan untuk Sportech ini sebenarnya direka oleh divisi aksesori Nissan di Jepun iaitu Autech. Tidak seperti kit badan biasa yang selalunya dihasilkan sebagai tambahan pada kompenen sedia ada, kit Sportech ini jauh lebih istimewa kerana bampar hadapan dan belakangnya perlu ditukar terus dan tidak sama seperti bampar standard.

Bampar hadapan baharu ini menampilkan perumah lampu kabus lebih besar yang nampak seperti liang udara sisi. Bahagian bawah bampar hadapan tersebut turut diberikan kemasan berwarna perak yang nampak seperti spoiler, manakala kemasan sekeliling gril pula tampil dalam kemasan krom gelap.

Bampar belakang juga menampilkan perubahan rekaan yang signifikant di mana kemasan hitam dibawah dihasilkan dengan lebih besar, bersama ‘spoiler’ bawah berwarna perak yang kelihatan agak tebal menggantikan rekaan asal yang seakan diffuser. Ia dilengkapkan dengan pemadanan spoiler but dalam kemasan warna badan. Kalau anda perasan, kit Sportech ini juga sebenarnya tidak disertakan kan dengan skirt sisi yang lebih labuh.

Model istimewa ini juga menampilkan cermin sisi dalam kemasan perak, rim aloi 15-inci dengan rekaan lebih unik serta lencana Sportech pada penutup but belakang. Ia ditawarkan dalam lima warna badan iaitu Black Star, Storm White (pearl), Radiant Red, Monarch Orange dan Gun Metallic grey.

Tiada perubahan untuk unit rangkaian kuasa mahupun unsur prestasi yang lain. Nissan Almera Sportech N18 terus menerima enjin 1.0 liter tiga-silinder turbo yang menghasilkan 100 PS/152 Nm, digandingkan dengan kotak gear Xtronic CVT automatik bersama D-Step Logic yang memberikan rasa tukaran gear seperti transmisi auto konvensional.

Sumber : paultan.org

www.nissankt.com.my

FB: Nissan Kuala Terengganu fb.com/nissanterengganu

IG: NissanKT www.instagram.com/nissankt

Telegram: NissanKT https://t.me/nissankt

Twitter: @nissanktrg

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Tinggalkan pesanan

Hubungi Saya

[icon name=”phone-square”]  No Tel: 013-9900 147 (MAZANI) 

[icon name=”envelope”]Email: nissanktrg@gmail.com

Facebook: http://www.facebook.com/nissanterengganu

Instagram: nissankt

Telegram: nissankt