Hi,Saya Mazani
Nissan certificate Sales Advisor

JAMINAN

Kami berpengalaman lama dalam jualan kereta. Jaminan kami, anda akan dapat kereta idaman anda.

TRADE IN DITERIMA

Kami menerima apa jua kereta lama untuk di tukar beli.​

HARGA TRADE IN TERTINGGI

Kami menawarkan harga trade in tertinggi dari pasaran.

PENGHANTARAN PERCUMA

Penghantaran percuma ke seluruh malaysia.

DOOR 2 DOOR SERVICE

Kami akan hantar kereta anda walau di mana saja. Anda tidak perlu susah-susah datang showroom.

INTEREST RENDAH

Kami akan berikan jaminan interest terendah kepada anda.

Polis DiRaja Malaysia (PDRM) akan menawarkan pengurangan kompaun saman trafik bermula 18 Jun ini sehingga 18 Julai 2021 dengan diskaun sehingga 50%. Ia adalah melibatkan saman terpilih yang boleh dikompaunkan termasuk saman-saman dalam kategori senarai hitam.

Tawaran pengurangan kompaun saman berkenaan tidak termasuk saman dalam sebutan mahkamah, kesalahan-kesalahan utama yang dilakukan pada tahun 2021 (seperti tidak patuhi lampu isyarat merah, potong secara berbahaya dan terlibat dengan kemalangan), kesalahan kenderaan berat dan kesalahan berkaitan ubahsuai ekzos,” ujar Dato’ Azisman Alias, Pengarah Jabatan Siasatan dan Penguatkuasaan Trafik Bukit Aman.

Tambah Azisman lagi, sepanjang kempen ini, semua kaunter pembayaran saman di kontijen dan ibu pejabat polis daerah ditutup bagi mengurangkan penularan jangkitan COVID-19 dalam tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) 3.0.

“Diharap pengurangan kompaun saman ini dapat membantu orang ramai yang terkesan dalam situasi yang sukar disebabkan pandemik COVID-19,” sambung Azisman.

Justeru, untuk membayar saman terpilih berkenaan, orang ramai boleh mendaftar melalui portal rasmi PDRM atau pautan https://mybayarsaman@rmp.gov.my. Atau pun muat turun aplikasi MyBayar Saman menerusi Google Playstore, Apple Playstore dan Huawei Gallery.

Untuk menggunakan MyBayar Saman, anda hanya perlu melayari portal atau memuat turun aplikasi tersebut menerusi telefon bimbit. Menerusi pendaftaran, pengguna perlu memasukkan maklumat diri yang diperlukan, isi pengesapan OTP dan login masuk portal/aplikasi berkenaan. Kemudian, log in aplikasi/portal terbabit dan memilih saman yang hendak dibayar.

Anda boleh memilih mod pembayaran (FPX atau kad kredit/debit) dan aplikasi/portal berkenaan akan merekodkan semua mod transaksi anda.

Sumber:paultan.org

www.nissankt.com.my
FB: Nissan Kuala Terengganu fb.com/nissanterengganu
IG: NissanKT www.instagram.com/nissankt
Telegram: NissanKT https://t.me/nissankt
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Tinggalkan pesanan

Hubungi Saya

[icon name=”phone-square”]  No Tel: 013-9900 147 (MAZANI) 

[icon name=”envelope”]Email: nissanktrg@gmail.com

Facebook: http://www.facebook.com/nissanterengganu

Instagram: nissankt

Telegram: nissankt