Hi,Saya Mazani
Nissan certificate Sales Advisor

JAMINAN

Kami berpengalaman lama dalam jualan kereta. Jaminan kami, anda akan dapat kereta idaman anda.

TRADE IN DITERIMA

Kami menerima apa jua kereta lama untuk di tukar beli.

HARGA TRADE IN TERTINGGI

Kami menawarkan harga trade in tertinggi dari pasaran.

PENGHANTARAN PERCUMA

Penghantaran percuma ke seluruh malaysia.

DOOR 2 DOOR SERVICE

Kami akan hantar kereta anda walau di mana saja. Anda tidak perlu susah-susah datang showroom.

INTEREST RENDAH

Kami akan berikan jaminan interest terendah kepada anda.

Puspakom Sdn Bhd telah mengumumkan bakal melaksanakan transaksi tanpa tunai sepenuhnya di semua pusat pemeriksaannnya termasuk perkhidmatan mobile bergerak bermula suku pertama (Q1) tahun 2022. Setakat suku ketiga 2021, sebanyak 91% transaksi tanpa tunai telah dilaksanakan di semua pusat pemeriksaannya sejak April lalu.

Menurut Puspakom, mod urusniaga tanpa tunai dan e-dompet membawa banyak kelebihan lain, seperti keselamatan kepada pengguna dan Puspakom sendiri, selain mengurangkan transmisi kuman atau virus yang mungkin berlaku dalam transaksi tunai. Bukan itu sahaja, pelaksanaan transaksi tanpa tunai ini dapat menjimatkan masa dan memastikan transaksi prmbayaran yang lebih selamat.

Justeru, mod ini akan diperluaskan ke perkhidmatan mobile bergerak termasuk trak dan van Puspakom pada masa yang terdekat. Puspakom menjangkakan 100% penggunaan transaksi tanpa tunai di kalangan pelanggan akan dicapai pada suku pertama tahun 2022.

“Kadar penggunaan transaksi tanpa tunai yang semakin meningkat di Puspakom menunjukkan penerimaan e-pembayaran di kalangan pelanggan sangat menggalakkan. Selain kad debit dan kad kredit, Puspakom juga memberikan pilihan pelbagai e-dompet termasuk Puspakom e-wallet, Maybank QRPay, GrabPay, Touch ‘n Go eWallet, Boost, WeChat Pay dan Alipay di semua pusat pemeriksaan Puspakom. Tiada alasan lagi sebenarnya untuk tidak menggunakan mod transaksi moden ini,” kata Shukor Ismail, Ketua Pegawai Eksekutif Puspakom.

Katanya lagi, initiatif ini juga sejajar dengan langkah Kerajaan yang giat mempromosi penggunaan e-pembayaran dalam kalangan pengguna dan peniaga bagi merancakkan lagi transaksi digital yang mudah dan selamat, dan meningkatkan kebeskesanan sistem e-pembayaran di Malaysia.

“Selari dengan ini, usaha mendigitalisasikan segala urusan di Puspakom dari temujanji dalam talian untuk pemeriksaan kenderaan, pembayaran yuran pemeriksaan dan pembaharuan insuran tanpa tunai, pemeriksaan kenderaan secara berkomputer juga terus meningkat,” jelasnya lagi.

Sumber: paultan.org
www.nissankt.com.my
FB: Nissan Kuala Terengganu fb.com/nissanterengganu
IG: NissanKT www.instagram.com/nissankt
Telegram: NissanKT https://t.me/nissankt
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Tinggalkan pesanan

Hubungi Saya

[icon name=”phone-square”]  No Tel: 013-9900 147 (MAZANI) 

[icon name=”envelope”]Email: nissanktrg@gmail.com

Facebook: http://www.facebook.com/nissanterengganu

Instagram: nissankt

Telegram: nissankt